FOTO/VIDEO: A inceput demolarea garajelor din Municipiul Bacau

Vineri, 12 noiembrie, a inceput demolarea primelor garaje din Municipiul Bacau. Utilajele firmei care se va ocupa de demolare au inceput activitatea pe strada Turbinei, in zona Gepex – Stefan cel Mare.

   

In locul garajelor, Primaria Bacau promite ca se vor construi mai multe locuri de parcare, zone verzi si locuri de joaca. Costurile demolarii vor fi suportate de municipiu, insa cei care nu vor sa predea garajul vor suporta pe cheltuiala proprie demolarea – care se ridica la 8.000 lei.

Firma care se ocupa de demolari este Radtrans iar costurile pentru primele 150 de garaje se ridica la 400.000 lei.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

6 comentarii

  1. Dacă tot vorbim de confortul pietonilor poate cineva se sesizeze în legătură cu auto BC-11-YXS parcat pe trotuar și spațiu verde stMilcov69 și magazin Lory, deși s-au făcut multe sesizări la poliția locală, noi circulăm prin noroi, pietriș și apă! De ce?Pt că proprietarul este polițist local deci privilegiat, nu-i așa?

  2. O sa vedeți cu bucuria asta a garajelor dărâmate cum nu veți mai avea lumina in casa ca se ridica alte clădiri noi:))). Va scot ochii cu 2-3 parcări și după dați din buză ca le-ați făcut jocul sa va bucurați ca fac un lucru bun pentru voi. Nimic bun nu rămâne așa, orice avantaj are opusul in acesta lumea mizerabila.

  3. Un proiect foarte bun, multi care au garaje, le-au transformat in magazii, iar masinile stau tot in fata garajelor si altii care nu au garaj , nu stiu pe unde sa mai parcheze masinile ca nu mai sunt locuride parcare.
    Ca sa nu mai spun si ca bietii copii nu au un spatiu de joaca in apropierea blocului

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here