FOTO: Strazile din Municipiul Bacau arata ca dupa bombardamente. Ce spune primarul Viziteu

1

Daca aveti masina si circulati prin Municipiul Bacau, cu siguranta v-ati lovit in ultimele zile de sute de gropi aparute pe toata raza orasului nostru. Unele sunt de multi ani, altele au aparut din cauza unor lucrari la Rezerva de Apa iar altele s-au format din cauza sezonului rece.

Bacauanii posteaza zilnic fotografii – pe retelele de socializare – cu diverse gropi care apar pe unele strazi, insa administratia da din umeri. Intr-un raspuns pe Facebook, primarul Viziteu da vina pe consilierii locali care nu au aprobat bani pentru asfaltari :

Bani sunt, dar o majoritate din Consiliul Local a spus sa NU fie nimic pentru asfaltari, demolari garaje etc” i-a raspuns primarul Viziteu unui bacauan suparat din cauza gropilor aparute pe mai toate strazile din oras

Am mers prin Bacau, pe „urmele gropilor” si am descoperit zeci, daca nu sute, de astfel de caratere pe mai toate strazile din oras.

Exista si unele gropi – care trebuie remediate de firme private – insa acestea se fac ca ploua. Cazul strazii Abatorului – unde construtorul Branpis a realizat Rezerva de Apa – este unul dintre ele. Strada s-a lasat, iar in mai multe zone s-au format gropi foarte mari. Desi constrcutorul este obligat sa repare, strada este in continuare distrusa.

Un alt caz este strada Costache Negru din cartierul Serbanesti. Aceasta strada a fost asfaltata de o firma privata si este in garantie. Asfaltul a „disparut” imediat iar Primaria asteapta ca firma sa vina sa repare.

O alta problema cu care se confrunta bacauanii zilnic sunt gurile de canal. Asfalatul din jurul lor a disparut imediat ce a fost pus iar primarul Viziteu da vina pe asfaltator, spunand ca a „gresit solutia tehnica”:

„Da, anul trecut au fost reparate. Pare ca soluția tehnica nu a fost bună.” a spus primarul Viziteu intr-un comentariu pe Facebook

Strada Abatorului – unde a lucrat Branpis la Rezerva de Apa
Strada 9 Mai
Strada Calea Moldovei
Strada Cuza Voda
Pod Serbanesti
Strada Aprodu Purice
Strada Costache Negru
Comentarii

1 comentariu

  1. Asta nu este primar… Este un filfizon… O marioneta… O păpușă… Ii trebuie spațiu pentru primărie…

    Domnule Viziteu… Ce faceți cu parcul din zona Nord? A stat toată vacanta de vara închis, iar când ia-ți dat drumul după 3 luni, ați scos caruselele stricate… Lucru care putea fi făcut într-o jumătate de zi de 2-3 muncitori și copii se puteau juca liniștiți … Acum l-ați modernizat, dar trebuie făcută recepția și decis dacă poate fi dat în folosință… Sunteți cel mai slab primar… Sper sa nu mai candidați…

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.