FOTO | S-a deschis primul drive-through de vaccinare in Municipiul Bacau

   

Duminica, 9 mai, s-a deschis primul drive-through de vaccinare in Municipiul Bacau. Centrul de vaccinare se afla in parcarea Centrului de Afaceri si va functiona azi si maine ( 10 mai ), în intervalul orar 10.00-18.00.

   

Astfel, cei care doresc să fie imunizați anti-Covid, vor putea face acest lucru doar cu buletinul, din mașină. Serul administrat este Pfizer. După administrare, potrivit protocolului, pacienții vor rămâne 15 minute în parcare, pentru monitorizare.

La evenimentul de deschidere au fost prezenți prefectul Leonard Bulai, subprefecții Tudorița Lungu și Narcis Jitaru, primarul Municipiului Bacău, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, directorul Crucii Roșii Bacău, Dan Marcel Babliuc.

Primarul Bacaului spune ca singura sansa ca lumea sa revina la normalitate este vaccinul:

„Ne asteptam sa creasca rata de vaccinare in municipiul Bacau, pentru a reveni la normalitate si ramanem asa. In municipiu stam destul de bine, este nevoie de mai multa informare si cooperare la nivelul institutiilor.” a declarat primarul Bacaului, Lucian Viziteu

De cealalta parte, presedintel CJ Bacau, Valentin Ivancea, spune ca aceasta zi trebuie sa marcheze inceputul eliminarii unor retrictii, astfel incat bacauanii sa-si poata relua activitatile:

„Am raspuns bucuros acestei initiativei. Sper ca ziua de astazi, sa marcheze un inceput care sa duca la eliminarea unor restrictii. Trebuie sa functioneze liberul arbitru, insa incurajez si am incredere in stiinta.” a adaugat presedintele Cj Bacau, Valentin Ivancea

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here