FOTO | „Popicele” uriase de pe Alexandru cel Bun vor fi schimbate. Primar : „Constructorul s-a grabit”

3

Sute de popice au aparut pe strada Alexandru cel Bun, dupa asfaltarea si vopsirea pistelor de biciclete. Acestea sunt extrem de inalte, iar cetatenii care parcheaza in zona spun ca nici macar nu pot deschide portiera la masina. In alte zone, precum Mioritei, popicele au fost instalate insa sunt mult mai mici.

Aseara, intr-o emisiune la postul TELE 1, primarul Lucian Viziteu a declarat ca acestea au fost montate gresit, fara a avea avizul Politiei. Mai mult, ele vor fi scoase si se vor monta altele in loc:

Constructorul s-a grabit si i-a montat fara avizul Politiei, ii va schimba cu unii mai mici” a declarat Lucian Viziteu – primar al Mun. Bacau

foto: Florin M
Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

  1. Pai Dl Primar același constructor care se face ca lucrează pe Str Prieteniei! Va ți supărat când am postat acel cămin distrus de pe Str. Prieteniei! Dar venti sa veniți sa vedeți ca cratere ne lăsat în fata blocului! Nu putem întra în casele noastr, asta e pedeapsa ca am fost critici la adresa primăriei? Vin ele alegerile la anul!!!

  2. Nu pot sa mai cred ce spune acest om,care ne minte în fata cu toate derapajele constructorilor din ultima vreme ( Nu exista autorizații pentru montarea acestor stâlpi, cine ii cumpara ,cine le da voie sa ii monteze,mai exista ceva autorizat).Se toarnă asfalt mai prost ( compozitie) decât cel îndepărtat,nu se respecta termene de execuție a lucrărilor, se îngustează benzi ,nu exista linii de demarcație între ele, este o totala debandada pe drumurile din municipiu.Rusine ar trebui sa-i fie acestui om pentru ca primar nu pot sa-l numesc.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.