FOTO: O cruce a fost instalata si sfintita, in „curba mortii” (Onesti – Bacau), pentru a-i proteja pe soferi de accidente

2

In vinerea mare, cei doi preoti din Bacau, Ioan Bârgăoanu si Florin Ioniță, au instalat si sfintat o cruce in „curba mortii” de pe DN11.

Curba de pe drumul dintre Onesti si Bacau este o zona extrem de periculoasa intrucat in zona au loc zeci de accidente extrem de grave. Din nefericire, mai multe persoane si-au pierdut viata.

Dupa ce in luna februarie a fost sfintita zona, vineri, preotii au decis sa instaleze o cruce care sa protejeze soferii de accidente:

DIN VINEREA MARE a Anului 2022, SFÂNTA CRUCE VEGHEAZĂ ÎN LOCUL NUMIT „CURBA MORȚII”!!Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului nostru Părinte Arhiepiscop Ioachim, prin îndrumarea pr. Protopop Ioan Bârgăoanu, prin dragostea pr. paroh Florin Ioniță și a ctitorilor Crucii Vieții, la sectorul de drum cu atâtea accidente și mulți morți, pe Valea Brătilei, s-a sfințit Crucea Vieții, păzitoare a creștinilor, fiind încredințați că astfel se vor reduce numărul de accidente care se produc frecvent în zonă. O, de trei ori fericită și Preacinstită Cruce, ca o pavăză și armă nebiruită, ocrotește și acoperă cu darul tău pe toți călătorii și șoferii ce trec pe acolo!” a precizat preotul

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

  1. Dupa ce ca e o curba periculoasa s-au gandit sa „zgaraie” suprafata covorului asfaltic de iti derapează masina si intrii pe contrasens. Logica de maimuta. Acum chiar ca or sa fie si mai multi morti.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.