FOTO: Noile autospeciale BMW au ajuns la IPJ Bacau

18

Doua autoturisme marca BMW seria 3 au ajuns la IPJ Bacau astazi. Acestea fac parte din primul lot achizitionat de MAI.

Masinile vor intra in dotarea Serviciului Rutier al IPJ Bacau si vor deservi actiunile de patrulare pe cele mai circulate drumuri din judetul Bacau.

Sunt convins că noile dotări ale IPJ, precum şi implicarea polițiştilor de la rutiera, vor contribui, semnificativ, la creşterea siguranței în trafic şi diminuarea numărului de accidente.” a declarat prefectul Bogdanel

Este vorba despre BMW seria 3 ( 320ix )- de 130 KW, benzina, cuplu motor min. 290 Nm, tracțiune integrală 4×4 permanent (AWD), tipul caroseriei să fie AA, iar transmisia este automată pe o cutie de 8+1 trepte.

foto: Andrei V
Comentarii

18 comentarii

  1. Daca in 32 de ani se fura in continu ..unde șanț polițiști ???pentru ce șanț plătiți .pentru ce pensionare la 50 ani ? Ei șanț vinovați principali din tot ce sa întâmplat până în prezent .furturi.violuri .crime .jafuri făcute de politicieni .politicieni protejați care taie pădurile trec camioanele pe lângă polițist și ei se uita pe tel sa vadă cine a sunat săi de-a dreptul .
    Ce vor face cu BMW urile .?mai strânge prostituate pe drum și le ia bani .in rest tot înainte cu mincinoși .

  2. Mișule 40000 de euro ai înnebunit??!!! Un logan din ala vechi era echivalat la prețul asta și un MCV la vreo 70000 .eu zic la BMW-URI sa m ai ridici ștacheta

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.