FOTO | „Mica Unire”, sarbatorita la Scoala Miron Costin din Municipiul Bacau

0

Astăzi, elevii, cadrele didactice și reprezentanții Inspectoratului Județean Școlar au celebrat Ziua Unirii Principatelor Române printr-o serie de activități specifice. În cadrul unui eveniment plin de energie, marcat de dans și cântec, elevii au comemorat această zi semnificativă din istoria României:

Suntem încântați să vă împărtășim momentele speciale de la activitățile noastre de astăzi. Elevii și cadrele didactice, alături de distinși reprezentanți ai Inspectoratului Județean Școlar, au marcat Ziua Unirii Principatelor Române prin dans și cântec. Am fost onoraţi să avem alături de noi pe doamna Inspector Școlar General, Ana Maria Egarmin, care s-a prins cu entuziasm în „Hora Unirii” dansată de noi în curtea și în jurul școlii.

A fost un moment plin de spontaneitate, bucurie și coeziune. Mulțumim tuturor celor care au participat și contribuit la acest eveniment memorabil. Ne dorim ca spiritul de unitate și bucuria împărtășită de noi astăzi să ne inspire pe toți în continuare spre noi realizări. La mulți ani români! La mulți ani România!” au transmis reprezentantii Scolii Miron Costin


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.