FOTO | Inundatii in cartierul Habitat din Izvoare. Primaria le promite, in fiecare an, drumuri si cai de acces


Ploaia de aseara a facut impracticabil cartierul Habitat din Izvoare. Mai multe postari din mediul online au aratat imagini din zona, iar oamenii se plang ca nu pot sa iasa din case.

foto @Niculina

Viceprimarul Bacaului, Liviu Miroseanu, le-a promis locuitorilor din zona, in august 2021, ca vor avea cai de acces. In martie 2022, primarul Viziteu a revenit – tot cu o promisiune – prin care a anuntat finalizarea lucrarilor in zona : „Finalizam lucrarile din incinta cartierului. Strada din pavele, spatii de parcare si conditii normale…” preciza primarul. Toate au ramas la stadiul de promisiune.

Domnule Primar ,v-ati lăudat ca faceți drumul ala din cartierul Izvaore Habitat for Humanity ,acolo locuiesc 40 de familii,care în momentul de fata nu pot ieși afara din case ! Imaginile vorbesc de la sine și incompetenta primarului se vede cu ochiul liber” a transmis un locuitor din zona, in aceasta dimineata

Probleme au avut si locuitorii din strada Republicii , 76. Canalizarile nu au mai facut fata si intreaga strada a devenit un lac. Imaginile au devenit virale in mediul online:

Începând cu data de 11.06.2022, va asteptam la piscina din Calea Republicii nr.76 ( in spate SH Avantaj) la o balaceala pe masura. Puteti aduceți si copii, apa măsoara doar 50, 60 cm. Avem disponibilitate si pentru jacuzzi dar locurile sunt limitate( doar 2, 3 canale refulau). Intrarea se face doar cu rezervare. Pentru rezervare apelati: Primaria Bacau in atentia domnului primar Lucian Stanciu Viziteu. Va asteptam in numar cat mai mare!” a transmis Andrei, locuitor in zona cu probleme

Calea Republicii , 75 – foto Andrei Andriescu
Strada Gheorghe Donici , Municipiul Bacau

Pe strada Gheorghe Donici , cartierul CFR , au dat toate canalele pe afara , deoarece fluviala este subdimensionata.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentUn politist si un pompier din Bacau i-au acordat primul ajutor unui barbat cazut pe strada
Articolul urmatorAccident cu victime pe strada Milcov. Un sofer a intrat cu masina in stalp

1 comentariu

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.