FOTO | Incendiu intr-o comuna din judetul Bacau

În cursul serii trecute (2 decembrie a.c.), un apel primit pe Numărul Unic pentru Situații de Urgență 112 anunța producerea unui incendiu la o casă de locuit din comuna Blăgești, sat Valea lui Ion.

„De urgență, la locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității cu o autospecială de stingere. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la nivelul casei de tip P+1+M și la nivelul unei anexe. În urma incendiului a ars o suprafață de aproximativ 200 mp locuință și aproximativ 100 mp, reprezentând anexa acesteia.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Conform cercetărilor efectuate de pompierii militari, cauza probabilă de producere a incendiului este scurtciruitul electric. Pentru a preîntâmpina producerea unor tragedii, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău solicită cetățenilor să adopte un comportament preventiv și să acorde o atenție deosebită pregătirii în domeniul situațiilor de urgență!” a transmis ISUJ Bacau


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentCarburantii s-au mai ieftinit. Motorina se vinde sub 8 lei/litru
Articolul urmatorProgram | Bradul de Craciun din Bacau se aprinde duminica

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.