FOTO | In timp ce Primaria Bacau anunta „infrumusetarea orasului”, bacauanii se plang ca municipiul arata dezolant


In timp ce pe pagina oficiala a Primariei Bacau sunt postate mesaje cu „infrumusetarea orasului”, pe diverse pagini si grupuri circula imagini dezolante din municipiul Bacau – trotuare si strazi sparte, iarba netunsa, spatii de joaca distruse sau centrul devastat.

Primaria Bacau a postazi astazi mai multe fotografii cu angajatii care tund iarba si a anuntat bacauanii ca aceasta activitate va continua in toate cartierele:

Continuă acțiunile de curățenie și înfrumusețare a orașului!În paralel cu activitatea din cartiere (inclusiv spălarea trotuarelor și a străzilor, toaletare arbori, întreținere spații), din această lună a început și acțiunea de cosire a vegetației spontane.” a transmis Primaria Bacau

De cealalta parte, in spatiul public, mai multi bacauani au postat diverse fotografii cu orasul care arata cu totul diferit.

Intr-o postare pe grupul Orasul Bacau , Cezar se intreaba retoric de ce administratia nu face nimic pentru rezolvarea acestor probleme:

În drumul spre casă, Lucian Daniel Stanciu Viziteu chiar nu vede aceste lucruri?Sau trotuarele moderne promise…?De ce nu se încep lucrările? Vremea permite, listele sunt făcute…CHIAR NIMIC?!!?” a scris Cezar

Centrul Mun. Bacau – foto Cezar Cavaleru
Zona de Nord – Bacau
Bazinul de inot – foto Norbert

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.