FOTO | Hub Orizont a ajuns la stadiul fizic de 50%. Cand va fi deschisa cladirea adresata antreprenorilor bacauani


Stadiul fizic la cladirea „Hub Orizont” este de 50%. Primarul a anuntat ca cel mai tarziu, „in luna iunie 2023” se va deschide acest centru de tineret. Lucrarile au inceput in martie 2022. Vechea cladire a fost demolata, iar in loc se va construi un Hub pentru Tineret. Proiectul a fost inceput pe vremea fostei administratii Necula iar contractul de finantare a fost semnat in 2019.

Cinema Orizont, care era o cladire aproape distrusa, se va transforma într-o clădire modernă, multifuncțională unde isi vor desfasura activitatea firme start-up înființate de tinerii băcăuani. Obiectivul general al proiectului il reprezinta dezvoltarea mediului antreprenorial in municipiu si regiune prin sprijinirea initiativelor antreprenoriale din domeniul creativ, dezvoltarea competitivitatii economice locale si consolidarea pozitiei pe piata a intreprinderilor mici si mijlocii. Lucrarile costa 2 milioane de euro:

Parcarea subterană este finalizată și urmează turnarea plăcii superioare. Lucrăm cu antreprenori locali, firme băcăuane cu o mobilizare foarte bună în șantier. Aproximativ 2 milioane de euro valoarea proiectului – fonduri europene. Aici vom avea un spațiu multifuncțional pentru afaceri, dar și sală de proiecție și săli de ședințe, plus o cafenea. Cel mai tarziu in luna iunie, anul viitor, se va deschide acest centru.” a anuntat primarul Bacaului, Lucian Viziteu

Cum ar trebui sa arate cladirea la final:

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.