FOTO: Gest controversat. Kaufland a instalat garduri de sarma pentru a separa clientii vaccinati de cei nevaccinati

Un scandal de amploare a izbucnit in mediul online, dupa ce Kaufland a instalat garduri de sarma in centrele comerciale, pentru a separa clientii vaccinati de cei nevaccinati. Astfel de garduri au fost instalate si in municipiul Bacau.

   

Internautii au luat cu asalt paginile de socializare si au criticat compania pentru decizia luata. Zeci de mii de comentarii au fost postate in mediul online, acuzandu-i pe managerii Kaufland ca au creat un „penitenciar”.

Asociatia Pro Consumatori a reactionat dur la aceste masuri si a sesizat ambasadorul Germaniei in Romania:

Excelenței Sale Domnului Dr. Peer Gebauer, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Federale Germania în România.Domnule Ambasador, această măsură impusă consumatorilor de conducerea executivă a SC Kaufland Romania SCS nu are de-a face cu respectul care trebuie acordat consumatorilor, drept pentru care am aprecia dacă aţi întreprinde diligenţele necesare în vederea eliminării acestor “ziduri din garduri metalice” din incinta magazinelor Kaufland. Totodată, am aprecia un răspuns din partea Dvs cu privire la situația semnalată.” a transmis Asociatia Pro Consumatori

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here