FOTO: Garajele din zona strazii Tipografilor se vor demola in octombrie. Ce va construi Primaria in locul lor

Dupa hotararea de consiliu local, Primaria are liber la demolat garajele aflate pe spatiul public din Municipiul Bacau. Pentru bacauanii care detin astfel de garaje, exista doua posibilitati pentru a le preda: fie de comun acord – iar atunci Primaria plateste demolarea, fie fara acord, insa atunci cetateanul va plati demolarea.

   

In zona strazii Tipografilor, Primaria Bacau a afisat un proiect legat de modernizarea spatiului, dupa ce garajele din zona vor fi demolate. Atfel, in locul boxelor de garaj se vor construi parcari ( masini, motociclete, masini electrice), piste de bicicleta, locuri de joaca pentru copii si spatii verzi.

Primarul Viziteu a anuntat ca demolarea garajelor va incepe in luna octombrie:

Reprezentații Primăriei Municipiului Bacău s-au întâlnit cu băcăuanii din zona Mioriței și Tipografilor pentru a prezenta noul plan urbanistic de reconfigurare și regenerare a ariilor urbane din municipiul Bacău, realizabil in urma înlăturării garajelor. Am informat cetățenii despre posibilitatea predării în mod gratuit a garajelor către Primăria Municipiului Bacău pentru a fi îndepărtate de pe domeniul public, pecheltuiala primăriei.

Totodată, cetățenilor li s-a explicat motivația acestui demers pentru comunitatea locală și importanța soluționării în condiții optime.Proiectul Primăriei Municipiului Bacău se încadrează într-un program amplu prin care se dorește nu doar înființarea de noi locuri de parcare, ci și a mai multor spații verzi și de joacă pentru copii.Primele garaje vor fi demolate în luna octombrie, după finalizarea procedurilor legale.” a spus primarul Viziteu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here