FOTO : Doi ursi loviti mortal de masini, langa judetul Bacau

1

Miercuri noaptea și joi dimineața, au fost găsite două cadavre de urși în afara localităților Olteni și Reci, la doar câteva ore distanță unul de celălalt. Medicii veterinari, chemați la fața locului, au concluzionat că aceste animale sălbatice au fost accidental lovite de mașini.

Primul urs a fost descoperit miercuri, cu aproximativ o jumătate de oră înainte de miezul nopții, pe DN13E, în apropierea localității Reci. Autoritățile de mediu au fost alertate de către Poliție. Câteva ore mai târziu, în jurul orei 06:30, reprezentanții IPJ Covasna au notificat din nou autoritățile de mediu cu privire la descoperirea cadavrului unui urs la intrarea în localitatea Olteni.

În data de 13.09.2023, ora 23:30, ca urmare a unui apel telefonic din partea IPJ Covasna, prin care ni s-a adus la cunoștință faptul că pe DN 13E, în extravilanul localității Reci se află cadavrul unui urs, reprezentanții Gărzii de Mediu Covasna, IPJ Covasna, APM Covasna, ai Primăriei comunei Reci, medicul veterinar și reprezentantul fondului cinegetic s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că exemplarul de urs a fost omorât accidental. În data de 14.09.2023, ora 06:30, în urma unui alt apel telefonic din partea IPJ Covasna, prin care ni s-a adus la cunoștință faptul că pe DN 12, la intrare în localitatea Olteni se află cadavrul unui urs, reprezentanții Gărzii de Mediu Covasna, IPJ Covasna, APM Covasna, primăriei comunei Bodoc, medicul veterinar și reprezentantul fondului cinegetic s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că exemplarul de urs a fost omorât accidental”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Gărzii de Mediu Covasna.

Sursa: weradio

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.