FOTO | De neoprit! A fost prins de radar, de doua ori in aceeasi zi, pe acelasi sector de drum

1

La data de 30 martie a.c, în jurul orei 08.30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat, pe Calea Brașovului din localitate, un conducător auto de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers Onești-Brașov, cu viteza de 103 km/h.

           Bărbatul a fost sancționat contravențional de polițiști cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare cu drept de circulație de 15 zile.

          În aceeași zi, în jurul orei 12.30, bărbatul a fost depistat cu aparatul radar, în timp ce conducea autoturismul pe Calea Brașovului, pe direcția de mers Brașov-Onești, cu viteza de 123 km/h.

     Polițiștii rutieri din Onești l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei și i-au reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, care se cumulează cu cele 90 de zile dispuse anterior, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.