FOTO | Cum va arata Parcul Atletic ce va fi construit de Consiliul Judetean Bacau – propunerea finala

0

Astazi, la Consiliul Judetean Bacau a avut loc ultima runda de dezbateri privind realizarea primului parc atletic din Romania, ce va fi construit in Bacau.

Va reamintim ca Parcul Atletic va fi construit de Consiliul Judetean in proportie de 95%, in parteneriat cu Primaria Bacau. Acesta va fi amplasat in zona pasajului subteran Stefan Guse – Penitenciar. Contractul pentru studiul de fezabilitate al Parcului Atletic a fost deja semnat. Suprafata va fi de peste 20.000 mp, parcul fiind destinat practicarii sporturilor de masa, recreerii si socializarii.

Astazi, intr-o ultima dezbatere publica s-a prezenta varianta finala a proiectului. La eveniment au participat presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, primarul Bacaului, Lucian Viziteu, subprefectul Gabriel Lupu, arhitectului Flemming Overgaard si alti factori implicati in proiect .

Potrivit prezentarii facute astazi de arhitectul Flemming, Parcul Atletic din Bacau va avea doua piste de alergat, zone de receere, zone de luat masa, zone verzi, zone pentru diverse sporturi ( fotabal, volei, baschet , sarituri, aruncarea cu ciocanul/disc) dar si multe alte spatii dedicate sportului si agrementuliui :

Pe baza observațiilor și sugestiilor rezultate în urma întâlnirii din luna septembrie, în cadrul căreia, arhitectul Flemming Overgaard a prezentat 3 variante de realizare a acestui obiectiv, astăzi, a fost supusă dezbaterii publice propunerea finală. Workshop-urile pe care le-am organizat în decursul ultimelor luni, au fost definitorii pentru prezentarea de astăzi, care este adaptată specificului și necesităților zonei noastre. În următoarea perioadă, asupra acestei variante desemnată ca fiind finală, se vor face ultimele modificări rezultate în urma lucrului în echipă. În mod cert, în viitorul apropiat, provocarea principală o reprezintă execuția acestui parc sportiv la nivelul prevăzut în proiect.

Dorința de a atrage și de a convinge oameni de toate vârstele să practice sportul – pentru prevenția bolilor și îmbunătățirea stării de sănătate- este obiectivul principal al acestui proiect de infrastructură sportivă, iar maniera în care dl. Flemming a îmbinat facilitățile prevăzute, confirmă acest lucru.” a declarat Valentin Ivancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.