FOTO: Cum ar putea arata noul mall din Bacau, construit de Prime Kapital

0

Un nou mall ar putea fi construit in Bacau, potrivit informatiilor furnizate de ziaruldebacau.ro. Acesta ar urma sa fie ridicat pe terenul fostei fabrici Letea, din Municipiul Bacau. Potrivit informatiilor de pe site-ul Prime Kapital, mall-ul va fi construit intre strazile Izvoare si Milcov, iar intrarea se va face prin strada Milcov – zona pomperilor / benzinaria Lukoil.

Potrivit unui document consultat de Bacau.net, Dedeman are in zona un teren de 25 de hectare. Din acesta, aproximativ 10 hectare ar urma sa fie vandute catre Prime Kapital. In acest moment, exista o promisiune pentru vanzare – care va expira pe 27.01.2025 – catre firma PK Marygold SRL, detinuta de Prime Kapital:

Amplasat central într-o zonă rezidențială dens populată, în apropierea facilităților planificate cu funcții sociale mixte (cum ar fi un spital privat, campus educațional, academie de sport și unități rezidențiale moderne), proiectul planificat presupune realizarea unor lucrări noi de îmbunătățire a infrastructurii și facilităților, care ulterior vor fi donate municipiului Bacău. Centrul modern de retail va adăposti renumite branduri internaționale de modă, restaurante, facilități de divertisment și spații verzi generoase. Dezvoltarea are ca beneficiu o zonă extinsă pentru 406.000 de locuitori într-o rază de 60 de minute cu mașina. ” se arata intr-un document Prime Kapital


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.