FOTO | A fost identificata si retinuta femeia care a dat foc la un autobuz in Onesti

0

Polițiștii Biroului de Investigații Crimnale Onești au identificat, depistat și reținut pentru 24 de ore, o femeie de 44 de ani, bănuită de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere. Aceasta a fost introdusă în Arestul I.P.J. Bacău.

La data de 14 octombrie a.c.,, în jurul orei 18.30, Poliția Municipiului Onești a fost sesizată prin 112, de către un bărbat de 54 de ani, din localitate, despre faptul că în interiorul unui autobuz aflat în autogara din Onești a izbucnit un incendiu.

         Din cercetări a reieșit că, incendiul ar fi pornit de la o plită pentru gătit, improvizată în interiorul unui autobuz rezultând doar pagube materiale.

          La data de 17 octombrie a.c., în urma activităților informativ-operative, polițiștii au identificat o femeie de 44 de ani, din Stațiunea Târgu-Ocna, bănuită de comiterea faptei.           Cea în cauză a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Arestul I.P.J. Bacău.

            Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.