Fostul combinat chimic Amurco din Bacau, scos la vanzare


Conform informatiilor publicate de profit.ro, fostul combinat chimic Amurco din Bacau a fost scos la vanzare. Amurco este in faliment din anul 2014 si face parte din grupul Interagro controlat de omul de afaceri Ioan Niculae.

Bunurile imobile și mobile ale combinatului Amurco vor fi vândute la licitație, la un preț de pornire de 23,22 milioane lei, reprezentând 50% din prețul stabilit de evaluator. Garanția de participare este de 10% din prețul de pornire.

Dacă nu se obține acest preț și există cel puțin 2 licitatori, bunul va fi vândut, la acest termen, la cel mai mare preț oferit, dar nu mai puțin de 30% din prețul de pornire al primei licitații.Vânzarea se va putea face chiar dacă se prezintă o singură persoană care oferă prețul de pornire al acestei licitații„, conform lichidatorului. 

Pe lista obiectivelor scoase la vânzare la Amurco se află, printre altele, instalațiile de producție de azot, bicarbonat de amoniu, acid sulfuric, acid fosforic și plăci fosfogips, depozite, laboratoare, rampe de încărcare și descărcare, căi ferate uzinale, precum și o centrală termoelectrică.

amurco
Foto : Desteptarea


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentIn ce magazine se vor putea folosi cardurile sociale de 250 lei
Articolul urmatorAvertizare meteo. Judetul Bacau intra sub alerta de cod galben

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.