Fostul asociat al primarului din Buhusi a murit de inima intr-un apartament din Bacau

hotel_runc_buhusi
Foto : Adrian Balaceanu

Administratorul Coreti Serv, Cornel Avrumutoaie, a fost gasit decedat in cursul diminetii de marti, in apartamentul pe care-l detinea in municipiul Bacau. Fost asociat al primarului de Buhusi, Ionel Turcea (PSD), Avrumutoaie a murit – cel mai probabil – in urma unui infarct. Impreuna cu edilul buhusean, patronul Coreti Serv a construit celebrul complex de la Runc, unde Turcea are in proprietate restaurantul, in timp ce Avrumutoaie detinea hotelul(foto).

Firma pe care Avrumutoaie o administra, specializata in constructii de drumuri, a obtinut in ultimii ani mai multe contracte din partea Primariei Buhusi, monopolizand practic lucrarile publice din orasul condus de Turcea. Ascensiunea societatii nu s-a oprit insa aici, iar Coreti Serv a prins mai multe lucrari si la Serviciul Public Judetean de Drumuri, aflat in subordinea Consiliului Judetean Bacau.

Cornel Avrumutoaie
Cornel Avrumutoaie

Decesul fostului sau asociat a cazut ca un trasnet peste Turcea. Consternat, acesta a declarat pentru Bacau.Net ca “uneori viata este nedreapta” si ca medicii sositi de urgenta la apartamentul lui Avrumutoaie n-au mai avut ce sa faca. “Viata asta e nimic. Nici nu mai conteaza. Facea 49 de ani acum, pe 13 februarie. I-a fost rau de dimineata, dar medicii n-au mai avut ce sa-i faca”, a declarat – mahnit – primarul buhusean.

 


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentInvestitie de un milliard de euro la Jucu
Articolul urmatorRoman arestat pentru export ilegal de arme catre Iran

2 comentarii

  1. Condoleante familiei…Nu mi-a venit sa cred cand am aflat aceasta stire tulburatoare de dimineata…. regrete eterne si condoleante familiei, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace..

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.