Fost prefect de Bacau, Dorian Pocovnicu, a devenit primar interimar al comunei Margineni

0

Fostul prefect de Bacau, Dorian Pocovnicu, a devenit primar interimar al comunei Margineni.


Prefectul de Bacau, Lucian Bogdanel, a emis ordinul prin care a incetat mandatul de primar al fostului edil din Margineni, Marcelin Solot. Acesta a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare, intr-un dosar de abuz in serviciu. 

Dorian Pocovnicu este consilier local PSD, in Margineni. El a fost ales ,astazi ,viceprimar, astfel ca va prelua atributiile primarului demis. Pana in prezent ocupa functia de director Programe la Aeroportul Bacau. 

Pana se vor face alegeri anticipate, Pocovnicu va conduce comuna ca primar interimar: 

“Primar al unui UAT cu peste 10000 de locuitori, langa municipiul resedinta de judet, implica o responsabilitate deosebita.

Constientizez acest aspect si, oricat ar dura perioada mandatului, ma voi stradui sa identific solutiile implementarii unor proiecte mult asteptate de infrastructura in cadrul comunitatii. Sunt proiecte in derulare demarate de administratia Marcelin Solot care trebuie continuate, sunt perspective palpabile pentru noi investitii, cu sprijinul Consiliului Judetean si al Institutiei Prefectului.

Trebuie sa multumesc increderii acordate de colegii consilieri locali si de echipa organizatiei judetene PSD Bacau. Asa cum am declarat si in sedinta Consiliului Local, vreau sa ma ghidez dupa principiul „fapte, nu vorbe”.” a declar Dorian Pocovnicu pentru Bacau.net


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.