Fost boxer bacauan , antrenat de Mike Tyson, capul unei grupari care se ocupa cu fraude electronice


Dancuta Daniel
Dancuta Daniel

Daniel Dancuta , este un fost campion la categoria grea antrenat de Mike Tyson. Acesta este din Bacau si si-a castigat notorietatea dupa ce a fost implicat in mai multe acte de violenta. Din sportiv apreciat s-a transformat intr-un temut interlop care i-a amenintat cu moartea inclusiv pe cei care il monitorizau.

Daniel Dancuta a fost saltat dintr-o casa din Pipera. Procurorii de la Crima Organizata au gasit inclusiv droguri la efectuarea perchezitiilor. Gruparea se ocupa in principal cu fraudele electronice , skimming-ul. Aparatele montate pe bancomate erau vandute cu 1500 euro bucata.

Toti locotenentii lui Dancuta au fost ridicati din Bacau, orasul natal al fostului boxeur.
Legea pumnului i-a adus lui Dancuta si prosperitate finaciara, spun procurorii DIICOT care estimeaza ca fostul boxeur ar fi castigat milioane de euro din afaceri necurate. Nu o ducea rau nici in Capitala daca ar fi sa judecam dupa casa in care locuieste intr-un cartier rezidential.

Odata retinut in acest dosar de frauda electronica, anchetatorii spera ca cei pe care i-a terorizat Dancuta sa depuna marturie.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.