Folkistul bacauan Iulian Cantea, concert cu Jul Baldovin intr-un pub din Piatra Neamt

0

Muzicienii bacauani fac show si dincolo de „hotarele” judetului. Este si cazul folkistului Iulian Cantea, devenit in ultima perioadaIulian Cantea concert 2 un obisnuit al publicului nemtean. Chitaristul bacauan a sustinut la finele saptamanii trecute un recital intr-un cunoscut pub din Piatra Neamt, „Kilometrul 0”, la invitatia unui alt folkist de calibru, Jul Baldovin, cunoscut colaborator al muzicianului Mircea Vintila.

Intitulat „Acoustic love”, concertul sustinut de Jul Baldovin si Cristi Ionescu a fost „asezonat” cu mai multe piese interpretate de Cantea, care – incet, dar sigur – devine un nume consacrat in peisajul folk local si nu numai. Intr-o postare pe contul sau de Facebook, muzicianul bacauan a elogiat atmosfera din pub-ul nemtean.

„Cum nu am putut refuza invitatia bunului meu prieten Jul Baldovin de a canta cateva piese in concertul sustinut de acesta in Pub Km 0 la Piatra Neamt in data de 13.12.2013, m-am urcat in masina si am ajuns la gazda noastra Cristi Zlavoc, prietenul si omul care de fiecare data stie sa faca sa se intample lucruri minunate in Pub-ul sau. Oameni frumosi, atmosfera calda, cam asta am gasit la Piatra, unde mereu revin cu drag”, a scris Iulian Cantea.

In ultimul an, genul folk pare sa fi revenit in preferintele relativ restransului public bacauan. Stilul muzical traieste o oarecare revigorare, cele mai multe concerte de profil avand loc in puburi precum Rock it! sau clubul The Stage.

Mai multe detalii – AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.