FlyVoyage.ro – Rezerva-ti biletul de avion sau vacanta, pe cea mai noua si moderna platforma online

0

FlyVoyage.ro – Rezerva-ti biletul de avion sau vacanta pe cea mai noua si moderna platforma online

De astazi, turistii romani pot rezerva si plati online pentru calatorii de business sau vacante, intand pe platforma online FlyVoyage.ro. Site-ul ofera vizitatorilor mai multe sectiuni, unde fiecare vizitator, in functie de dorinte poate opta pentru hoteluri, bilete de avion si cazare. Noua platforma grupeaza ofertele in functie de tipul de pachet, durata lui, destinatie sau de data plecarii, astfel incat calatorii sa gaseasca mai usor si mai rapid locatiile dorite. Pentru cei care doresc sa evite pachetele gata facute, exista posibilitatea de custom booking, acestia putand sa-si cumpere separat biletul de avion si hotelul dorit.


Despre FlyVoyage

FlyVoyage este o agentie de turism specializata in gasirea celor mai bune oferte pentru bilete de avion si cazare catre orice destinatie. Platforma afiseaza vizitatorilor o imagine de ansamblu a optiunilor de calatorie pe care acestia le au. FlyVoyage.ro utilizeaza o tehnologie foarte bine structurata, care verifica si compara in timp real toate ofertele, oferind cea mai buna alegere. Prin intermediul acestei platforme online, FlyVoyage doreste sa creeze experiente unice, prin intermediul serviciilor si produselor turistice pe care le ofera.

Viziunea noastra

Credem ca toata lumea ar trebui sa poata calatori indiferent de destinatie. Scopul nostru este de a incuraja fiecare persoana sa fie curioasa si sa aiba o viziune de ansamblu, o minte deschisa pentru a ne bucura cu totii de o lume mai buna, plina de diversitate.

Let’s Open Our World

Ca si agentie de turism, avem o experienta de peste 17 ani. FlyVoyage este parte a agentiei de turism RaresTour, o agentie de turism independenta. Suntem foarte pasionati de munca noastra si suntem foarte mandri ca putem deschide lumea alaturi de prietenii nostri, calatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.