Florin Bratu va antrena Aerostar Bacau

Fostul antrenor al FC Dinamio, Florin Bratu, a preluat conducerea tehnica a echipei Aerostar Bacau din Liga a II-a, inlocuindu-l pe Cristian Popovici

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

„Rezultatele echipei ne-au facut sa luam aceasta hotarare. Am reziliat pe cale amiabila contractul cu Cristi Popovici si l-am instalat ca antrenor pe Florin Bratu. Am adus un antrenor tanar, care nu are foarte multa experienta, dar care compenseaza prin multa ambitie si care are un trecut fotbalistic important. Suntem convinsi ca aceasta mutare va crea un soc pozitiv echipei”, a declarat presedintele CS Aerostar Bacau, Doru Damaschin, pentru cotidianul local Desteptarea.

foto : Fcdinamo.ro

„Am venit la Aerostar pentru a munci si pentru a duce echipa intr-o zona linistita a clasamentului”, a declarat Bratu, care a vizionat mai multe jocuri ale noii sale echipe.

Florin Bratu a antrenat FC Dinamo pana la 23 septembrie, cand a fost inlcuit de Claudiu Niculescu. In varsta de 38 de ani, Bratu a mai condus echipa nationala under 19 a Romaniei, CS Tunari si Dinamo II.

Aerostar ocupa locul 17, retrogradabil, cu opt puncte, dupa 12 etape, in clasamentul Ligii a II-a.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here