Flanco Arena Mall va fi modernizat, după ce retailerul investește 7 milioane de lei pentru a reamenaja principalele magazine

0

Flanco se apropie de finalizarea unui proces amplu de reamenajare a nouă dintre magazinele sale, a căror suprafață totală, de 8.000 metri pătrați, reprezintă aproximativ 15% din întreaga rețea. Investiția s-a ridicat la aproximativ 7 milioane lei, scrie profit.ro

Retailerul a demarat procesul în toamna anului trecut, cu magazinul Flanco Afi Cotroceni din București, urmat de alte puncte de vânzare principale din capitală – Flanco Orhideea, Flanco Drumul Taberei, Flanco Cora Lujerului, Flanco Sun Plaza – dar și din alte orașe din țară – Flanco Constanța Vivo, Flanco Arena Mall din Bacău, Flanco Shopping City din Galați și Flanco Brad din Pitești.

Proiectul de reamenajare se va încheia la finalul lunii aprilie. Pe lângă modificările aduse în modul de amplasare a categoriilor de produse, magazinele au beneficiat și de alte modernizări, precum: implementarea etichetelor electronice, culoare mai largi, înlocuirea mobilierului care să încurajeze interacțiunea clienților cu produsele, în special în zonele de gaming, dispozitive smart și echipamente audio-video.

Flanco este un retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deține o rețea de 157 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 112 orașe ale României.


Tu ce parere ai? Lasa un comentariu mai jos.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.