VIDEO : Flagrant in Bacau : a incercat sa dea 50 de euro unui gardian pentru a introduce un telefon in penitenciar


Un bacauan a fost retinut pentru dare de mita in Bacau. Acesta a inercat sa corupa un gardian de la Penitenciarul Bacau cu suma de 50 de euro , pentru a introduce in unitatea de detentie un telefon mobil. Telefonul ar fi trebuit sa ajunga la o ruda a acestuia , arestat pentru tentativa de omor deosebit de grav.

Gardianul i-a dat de inteles ca accepta targul dar a mers direct la Politie. Ofiterii de la Directia Generala Anticoruptie au organizat un flagrant , in urma caruia bacauanul a fost prins.

„Agentul s-a prezentat la sediul nostru unde a formulat un denunt cu privire la faptul ca i s-a oferit suma de 100 de euro pentru a introduce in unitatea de detentie doua telefoane mobile pe care sa le inmâneze unor detinuti. S-a organizat flagrantul, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau, in urma caruia asupra denuntatorului s-a gasit suma de 50 de euro si un telefon mobil cu un incarcator. Acesta ar fi trebuit sa ajunga la unchiul mituitorului, incarcerat pentru infractiuni savârsite cu violenta”, a declarat inspectrorul Roland Filipescu, purtatorul de cuvânt al DGA Bacau pentru ziarul Desteptarea.

Ieri dupa amiaza, instanta de judecata a dispus arestarea preventiva a recidivistului pentru 29 de zile si daca va fi gasit vinovat risca sa intre 7 ani la inchisoare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.