Flagrant in Arena Mall : a cerut 25.000 lei directorului KFC, in schimbul nepublicarii unor fotografii

0

Polițiștii din Bacău au prins în flagrant un bărbat de 34 de ani în timp ce primea 25.000 de lei de la directorul KFC, în schimbul nepublicării unor fotografii. Bărbatul a fost arestat și va fi prezentat tribunalului cu propunere de arestare preventivă.

Politistii de la IPJ Bacau cu ajutorul DGIPI au organizat, luni 22 octombrie 2012, un flagrant pentru a-l prinde pe un barbat de 34 de ani din Bacau. Adrian B. solicitase suma de 25 000 lei directorului de KFC, in schimbul nepublicarii unor fotografii cu produse alimentare despre care sugera că erau alterate când au fost cumpărate de la restaurantul societății.

Reprezentantul societății, un bărbat de 43 de ani, din București, a sesizat polițiștii despre solicitarea bărbatului. Astfel, acesta a fost surprins în flagrant în timp ce lua banii de la reclamant.

Față de Adrian B. a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Adrian B. a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.