Firmele lui Umbrarescu, pe primul loc in topul constructorilor de autostrazi, dupa progresul din luna iunie


Firmele constructorului bacauan, Dorinel Umbrarescu, se situeaza pe primul loc in topul constructorilor de autostrazi, dupa ce in luna iunie au raportat un progres de peste 10 % pe sectiunea Nadaselu – Zimbor din Autostrada Transilvania (A3).

Lucrările pe acest tronson sunt realizate în proporție de peste 34%, conform datelor de pe harta interactivă a CESTRIN. După o „absență nemotivată” de o săptămână, muncitorii UMB au revenit luni pe șantier, conform reprezentanților Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Cel mai mare constructor român de autostrăzi fusese nemulțumit de neajustarea prețurilor în contracte, în contextul scumpirilor din ultima perioadă. Guvernul a adoptat săptămâna trecută însă un proiect inițiat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) pentru reglementarea situației.” noteaza economica.net

Grupul UMB a înregistrat un avans semnificativ, de 8 puncte procentuale, și pe Drumul Expres Brăila – Galați (11 km). Desfășurarea de forțe de pe acest șantier a dus la un stadiu al lucrărilor de 30%. Tot un progres de 6 puncte procentuale a raportat și grupul UMB pe tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova – Pitești. Stadiul lucrărilor pe acest șantier din DEx12 a ajuns la 28%. De asemenea, pe DEx12, Umbrarescu a realizat un progres de 2.72 % – acest tronson urmand sa se deschide in aceasta luna.

Sursa: economica.net

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.