Finanțele vin cu precizări după cazul de sinucidere prin incendiere petrecut luni la Onești


masina_focSC Cimist Trans SRL figureaza la data de 31.07.2014 cu obligatii restante catre bugete publicate pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala la adresa www.anaf.ro in conformitate cu prevederile Legii 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției si a OMFP 551/2003 pentru aprobarea Instrucțiunilor de aplicare a prevederilor Titlului I – Transparența informațiilor referitoare la obligațiile bugetare restante din Legea 161/2003 in suma totala de 48.070 lei.

Bucioaca Ciril, administratorul SC Cimist Trans SRL, a solicitat si a primit sprijinul din partea Administratiei fiscale in sensul ca a beneficiat de esalonarea la plata a datoriilor pe o perioada de 36 de luni in luna octombrie 2013 care a fost repusa de catre fisc in luna februarie a acestui an.

La acest moment societatea comerciala se afla in executare silita umand ca in data de 19.09.2014 sa se organizeze al 4-lea termen de licitatie pentru valorificarea garantiilor constituite in vederea acordarii esalonarii la plata a datoriilor constand in: cladire spatiu comercial in suprafata de 129,63 mp –  Com. Pargaresti si autoutilitara Mercedes VITO 108CDI Furgon .

Facem mentiunea ca persoana decedata in evenimentul nefericit desfasurat ieri 08/09/2014 in municipiul Onesti nu a intrat in contact cu personalul Serviciului Fiscal Municipal Onesti la data evenimentului. Ultimul contact cu fiscul a avut loc la sfarsitul lunii iulie 2014. Cladirea in care functioneaza Serviciului Fiscal Municipal Onesti se intampla sa fie situata in centrul municipiului alaturi de alte institutii.

Luni, 8 septembrie, Ciril Bucioacă (40 de ani), consilier local în comuna Pârgărești (jud. Bacău) și-a pus capăt zilelor autoincendiindu-se într-un BMW roșu. Bucioacă și-a dat foc în fața sediului Fiscului oneștean, lăsând în urma o soție și trei copii.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.