Finanțele vin cu precizări după cazul de sinucidere prin incendiere petrecut luni la Onești


masina_focSC Cimist Trans SRL figureaza la data de 31.07.2014 cu obligatii restante catre bugete publicate pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala la adresa www.anaf.ro in conformitate cu prevederile Legii 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției si a OMFP 551/2003 pentru aprobarea Instrucțiunilor de aplicare a prevederilor Titlului I – Transparența informațiilor referitoare la obligațiile bugetare restante din Legea 161/2003 in suma totala de 48.070 lei.

Bucioaca Ciril, administratorul SC Cimist Trans SRL, a solicitat si a primit sprijinul din partea Administratiei fiscale in sensul ca a beneficiat de esalonarea la plata a datoriilor pe o perioada de 36 de luni in luna octombrie 2013 care a fost repusa de catre fisc in luna februarie a acestui an.

La acest moment societatea comerciala se afla in executare silita umand ca in data de 19.09.2014 sa se organizeze al 4-lea termen de licitatie pentru valorificarea garantiilor constituite in vederea acordarii esalonarii la plata a datoriilor constand in: cladire spatiu comercial in suprafata de 129,63 mp –  Com. Pargaresti si autoutilitara Mercedes VITO 108CDI Furgon .

Facem mentiunea ca persoana decedata in evenimentul nefericit desfasurat ieri 08/09/2014 in municipiul Onesti nu a intrat in contact cu personalul Serviciului Fiscal Municipal Onesti la data evenimentului. Ultimul contact cu fiscul a avut loc la sfarsitul lunii iulie 2014. Cladirea in care functioneaza Serviciului Fiscal Municipal Onesti se intampla sa fie situata in centrul municipiului alaturi de alte institutii.

Luni, 8 septembrie, Ciril Bucioacă (40 de ani), consilier local în comuna Pârgărești (jud. Bacău) și-a pus capăt zilelor autoincendiindu-se într-un BMW roșu. Bucioacă și-a dat foc în fața sediului Fiscului oneștean, lăsând în urma o soție și trei copii.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentBiciclist accidentat din cauza neacordarii de prioritate
Articolul urmatorPonta: „Băsescu a promovat un tip de politică totalitară. Asta am vrut să spun”

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.