Final de proces in cazul crimelor de la Onesti. Morosan a dat declaratii halucinante si nu mai recunoaste crimele


Joi, la Tribunalul Bacau a avut loc ultimul termen in procesul crimelor de la Onesti. Gheorghe Morosan si sotia acestuia, Aurelia Morosan, sunt judecati pentru dubla crima savarsita intr-un apartament din Onesti, pe 1 martie, 2021.

Pe 1 martie 2021, pe o stradă din Onești (Bacău), mai mulți polițiști, jandarmi și pompieri au fost mobilizați, după ce Gheorghe Moroșan a sechestrat, într-un imobil, doi muncitori care făceau reparații la o locuință ce-i aparținuse în trecut. Până să intervină Poliția, bărbatul de 68 de ani i-a înjunghiat mortal pe muncitori.

La termenul de joi al procesului, avocații au pus concluzii finale pe fond, iar cei doi inculpați au avut ultimul cuvânt.

Avocat: Moroșan nu recunoaște crimele

Moroșan a dat declarații halucinante”, mărturisește avocatul Adrian Cuculis, apărător al victimelor, care a fost prezent în sala de judecată. El spune că inculpatul „a acuzat o «înscenare din partea poliției», susținând că polițiștii ar fi vinovați de moartea celor doi muncitori, pe care i-ar fi confundat cu agresorii, iar la intrarea în apartament i-ar fi luat la bătaie. Pe scurt, el nu recunoaște crimele”. Rudele victimelor au cerut ca Moroșan să le plătească daune în valoare de 12.000.000 de euro, „iar Parchetul a fost de acord ca despăgubirile să fie admise în totalitate”, spune avocatul intr-un articol Libertatea.ro

Procurorul a solicitat condamnarea la 30 de ani de inchisoare pentru Gheorghe Morosan si 13 ani pentru sotia acestuia, Aurelia. Instanța a anunțat că va pronunța sentința, care nu va fi una definitivă, peste două săptămâni.

Gheorghe Morosan

Sursa: Libertatea.ro

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.