Filmare de pe A7 Bacau – Pascani. „Armata UMB” decoperteaza traseul autostrazii

2

O filmare realizata ieri, 27 aprilie, prezinta lucrarile desfasurate de angajatii lui Umbrarescu pe autostrada A7 – zona Bacau – Pascani. UMB a inceput deja sa decoperteze traseul autostrazii. Autorizatia de construire a fost emisa in luna martie, iar UMB s-a apucat deja de treaba.

Autostrada Bacău – Pașcani are o lungime de 77 kilometri, iar la intersecția cu Autostrada Unirii A8 este proiectat un nod rutier de tip turbion, adică o intersecție cu bretele de viteză pentru toate direcțiile. Pe traseu vor fi construite peste 100 de poduri, pasaje și structuri casetate, 9 noduri rutiere și 50 de spații de servicii prevăzute cu stații de încărcare pentru mașini electrice. Toate cele trei loturi au durată de execuție de 30 de luni.

Umbrarescu a castigat toate cele trei tronsoane din bucata de A7 Buzau – Pascani. Este vorba despre Buzau – Focsani, Focsani – Bacau si Bacau – Pascani. Lucrarile pe tronsonul Buzau – Focsani si Focsani – Bacau au inceput deja. Autostrada Moldovei, A7 are 13 loturi cu o lungime totală de aproximativ 320 de kilometri.

Autostrada A7 Bacau – Pascani

Lotul 1 Săucești – Trifești are o lungime de 30 de kilometri, iar ministerul a autorizat lucrări de 1,8 miliarde lei. Contractul include construcția a 34 de poduri și pasaje dar și a unui viaduct de o complexitate tehnica ridicata (567 metri).

Lotul 2 Trifești – Gherăești (jud. Neamț) are 19 kilometri, iar valoarea lucrărilor este de 1,4 miliarde lei. Pe traseu sunt 14 poduri și pasaje, dar și un viaduct cu o lungime de 525 de metri.

Lotul 3 Mircești – Pașcani (28 km) include 38 de poduri și pasaje precum și nodul turbion de la intersecția cu A8 Autostrada Unirii.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

  1. ….Sper sa nu se gaseasca vreun „destept” sa-i puna frana lui Umbrarescu…ca la asta se pricepe romanul cel mai bine…Trebuie lasat sa-si faca treaba,ca o face bine…Bafta multa!

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.