Festivalul Luminii | Cercetașii îi invită pe băcăuani, din nou, să se bucure de frumusețea lucrurilor simple

0

Pe 23 septembrie, de la ora 17, în Parcul Cancicov, va avea loc cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Luminii în Bacău. Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor care doresc să se deconecteze pentru câteva ore de la agitația vieții de zi cu zi. Preț de câteva ore, alei ale parcului vor fi luminate de lumânări, iar băcăuanii au ocazia să uite pentru câteva momente, măcar, de grijile cotidiene și de tot ceea ce le umple o zi obișnuită.

Centrul Local „Insula Cercetașilor” Bacău, membră a Organizației Naționale „Cercetașii României” organizează și în acest an Festivalul Luminii. Începând cu ora 17, cercetașii alături de zeci de voluntari externi au pregătit diverse ateliere și activități, precum Baloane de săpun, curse cu obstacole, face painting, jocuri de grădină, origami, cântece la chitară, dar și o zonă de relaxare, iar surprizele nu se opresc aici. Totodată, tineri băcăuani își vor manifesta talentele și vor oferi momente artistice.

O dată cu lăsarea întunericului, lumânările vor fi aprinse pentru a oferi o atmosferă de neprețuit și bucurie pe care să le păstrăm în sufletul nostru. Băcăuanii vor avea la dispoziție și un spațiu special amenajat pentru fotografii de poveste. Nu vor lipsi nici jongleriile cu foc. În încheierea festivalului, tinerii de la Clovnii Don Bosco ne vor fi alături și în acest an și vor oferi un spectacol fascinant pentru public. 

Festivalul Luminii este un altfel de festival, un spațiu de manifestare artistică a tinerelor talente, o atmosferă unică creată cu ajutorul lumânărilor pentru a ne aduce aminte să ne bucurăm de lucrurile mărunte din viața noastră. Asta pentru că de multe ori, suntem parcă prinși într-o adevărată cursă contra-cronometru, mereu în lipsă de timp. Împărțiți între multe responsabilități, slujbă și familie, uităm cu desăvârșire de sufletul nostru, uităm să ne bucurăm de lucrurile mărunte.

Le mulțumim voluntarilor care se implică în acest proiect cu tradiție și partenerilor care contribuie ca, și în acest an, Festivalul Luminii să ofere comunității locale ocazia de a se bucura de lucrurile mărunte.

Va fi o seară plină de creativitate, jocuri, distracție și momente artistice, o seară de sâmbătă perfectă pentru a petrece timp în aer liber și a cunoaște oameni noi.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.