Femeie retinuta dupa ce a furat mai multe bunuri din magazine si sali de jocuri din Municipiul Bacau


O femeie de 41 de ani, din Bacău a fost reținută de polițiștii Secției 2 Poliție, fiind bănuită de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiștii de investigații criminale a rezultat faptul că, femeia în cauză, în perioada ianuarie –aprilie a.c.,  ar fi sustras bunuri, dintr-o locuință , din trei magazine și două săli de jocuri de pe raza mun.Bacău. Astfel, în timp ce se afla în incinta unor magazine din localitate, ar fi sustras de pe raft mai multe produse cosmetice și alimentare, pe care le-ar fi introdus sub îmbrăcăminte, trecând de casa de marcat fără a le achita, ulterior, prejudiciul cauzat fiind recuperat.

Totodată, femeia ar fi pătruns fără drept într-o locuinţă, după ce uşa ar fi fost deschisă de către fiul păgubitei, în vârstă de 6 ani şi ar fi sustras un telefon mobil.

De asemenea, bănuita ar fi pătruns în incinta a două săli de jocuri și, profitând de neatenția angajaților, ar fi sustras două telefoane mobile.

          La data de 09 mai a.c, femeia de 41 de ani a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul I.P.J.Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.