FCM Bacau se retrage din campionat!

Eșalonul secund a pornit astăzi din nou la drum, dar datorită situației financiare precare, FCM Bacau bate în retragere.

Chiar dacă prima etapă a început astăzi cu doar 15 echipe în fiecare din cele 2 serii, o nouă echipă de tradiție din fotbalul romînesc nu are o situație financiară care să îi permită participarea în liga a doua. FCM Bacau nu s-a prezentat astăzi la meciul din deplasare cu FC Buftea datorită crizei financiare pe care o traversează.

„Din păcate, situația financiară nu ne-a permis sa ne prezentăm in prima etapă. Cu sigurantă, nici la următoarea etapă nu ne vom prezenta. Jucătorii deja s-au transferat la alte echipe. Sunt 0 şanse să continuăm. Sunt dezamăgit și supărat că se întamplă așa ceva. Noi am încercat ca jucătorii să meargă la celelalte echipe din oraș, dar nu ne-am înțeles. Avem un litigiu cu Steaua pentru Eugen Baciu. Poate cu acești bani am reuși să ne redresăm. Vom încerca sa rămînem în continuare cu grupele de copii și juniori „ a declarat președintele clubului FCM Bacău, Daniel Scînteie, în direct în emisiunea „Liga B” de la Radio GSP.

 

Sursa : gsp.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentAnul scolar va incepe pe 17 septembrie
Articolul urmatorVIDEO : Concert Lala Band in Bacau

3 comentarii

  1. E clara tactica. Sechelariu tine echipa pana primeste banii de la becali, apoi desfiinteaza echipa. Cat timp exista echipa, becalii trebuie sa livreze banii.

    Daca tot se desfiinteaza echipa, macar sa nu vada sechelariu banii.

  2. NORMAL!!!!!!!!!!!!!!!Daca Bacaul a avut incredere in tiganul de Sechelariu…..asa ne trebuie!cat timp a fost „primar”?(hot)la Bacau a distrus tot.a trecut pe numele lui tot ce se putea si de unde se puteau suge bani.lipsea sa dea numele sau orasului……vinovati suntem noi toti bacauanii care iubim fatbalul ptr.ca l-am lasat sa faca ce vrea cu fotbalul bacauan.ne-am bucurat de cateva campionate in care am vazut ceva persoane importante pe OLIMPIC la bacau si atat.sa ne aducem aminte ca stadionul nostru a gazduit partide jucate de mari fotbalisti ca:LILIAC,STINGACIU,LUNG,MUSJNAY,LUPU,DUMITRESCU,ADI ILIE,HAGI,GABI BALINT,BELODEDICI,BUMBESCU,IOVAN,LACATUS,DUDU GIORGESCU,DOBRIN,SOIMAN,MANGEAC,DUCADAM,marele CHITARU(uitat de toti cat era in viata si dupa)PENOFF,BARBIERU,FRATII SOLOMON,GRIGORAS,SCANTEIE…MULTI ALTII DE LA CARE PISTOALELE CU APA CARE JOACA ASTAZI AR AVEA MULTE DE INVATAT.PACAT MARE PACAT.SPERAM CA INTR-UN VIITOR CAT MAI APROPIAT VA VENI CINEVA INTERESAT CU ADEVARAT DE FOTBALUL BACAUAN SI IL VA PUNE DIN NOU PE PICIOARE………LA REVEDERE F.C.M BACAU

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.