FCM Bacau are datorii de 53 de miliarde de lei vechi


Dumitru Sechelariu a declarat ca echipa FCM Bacau are datorii de 53 de miliarde de lei vechi. Patronul echipei FCM Bacau a mai spus ca are de primit peste 1 milion de euro de la Steaua , pentru transferul lui Eugen Baciu.

„Baciu a jucat la noi şi a făcut un meci bun, până în min 70, când a fost schimbat. Abia acum încearcă să revină. Steaua are să ne dea 1.040.000 de euro. Se adună penalizări zilnice, din cauza întârzierilor. Avem datorii de 53 de miliarde lei vechi şi ştiu exact ce s-a întâmplat. Important e să rămânem în divizie. Urmează meciuri grele şi dacă vom câştiga la Buzău, poate că va fi mai bine pe viitor”, a declarat Dumitru Sechelariu, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”, realizată de Horaţiu Sima.

„În meciul cu Delta Tulcea am condus cu 1-0, însă am cedat în 15 minute şi am pierdut cu 1-2. Mi-a plăcut Delta Tulcea, este o formaţie bună şi cred că va promova în divizia naţională”, a mai spus finanţatorul FCM Bacau

„În aceste prime etape am întâlnit trei echipe foarte bune, cu jucători cu experienţă. Mă gândeam că în Liga a II-a voi găsi jucători tineri, pentru viitoarele promovări, dar din păcate nu este aşa”, a încheiat Sechelariu.

 

Sursa : sptfm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.