FCM Bacau ar putea fi desfiintata

1

FCM Bacau s-ar putea desfiinta , intrucat patronul echipei , Dumitru Sechelariu nu mai poate face de unul singur in sustinerea financiara. Acesta a declarat ca daca nu va castiga un mandat de primar anul viitor sau daca nu va gasi un om de afaceri sa sustina echipa , FCM Bacau ar putea disparea.

FCM Bacau are datorii de 5 milioande de euro , dintr-o investitie facuta intr-o academie de tenis , proiect ce a fost abandonat.Dumitru Sechelariu incearca din rasputeri sa vanda fabrica Letea pentru a scapa de datorii.

„Daca as preda echipa, as preda-o unui om puternic cu care sa nu am legatura. As face ce a facut Stefan (n.r. Gheorghe Stefan, presedintele echipei Ceahlaul Piatra Neamt), doar nu as vrea sa am o legatura cu clubul, ca sa pot ajuta mai bine, daca ma intelegeti. In ultimul timp am primit multe mesaje sa candidez la postul de primar. Ma voi gandi serios si pe 15 octombrie voi da cu siguranta un raspuns concret. Daca nu voi castiga un mandat de primar sau nu voi gasi un partener puternic, care sa tina echipa, Bacaul va fi in situatia de a disparea pentru totdeauna. E foarte mare pacat, dar am si eu probleme, am patru copii. Nu am bani nici sa imi ajut fiul, pe Doru, sa intre in GP 2”, a declarat Dumitru Sechelariu, in emisiunea”Fotbal la matineu”, realizata de Horatiu Sima.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.