Fata senatoarei PC Cristiana Anghel, învăţătoarea grevistă, a fost angajată la ministerul Educaţiei după ce USL a venit la putere

0

Senatoarea Cristiana Anghel a declarat pentru EVZ că fata domniei sale a început să lucreze la ministerul Educaţiei după ce guvernul Ungureanu a fost trântit în aprilie anul trecut în urma unei moţiuni de cenzură. „A început să lucreze după aprilie 2012, cred că prin vară sau toamnă, a dat concurs”, a declarat în această dimineaţă senatoarea PC, Cristiana Anghel. 
„Vă rog să consemnaţi că a fost angajată înainte ca eu să devin demnitar(decembrie 2012, nr)”, a mai spus Cristiana Anghel.

Întrebată de jurnalistul Robert Turcescu, la B1 TV pentru ce a fost plătită să apară la Antena 3, senatorul a afirmat că acest lucru este confidențial. De altfel, Cristiana Anghel a fost întrebată și de momentul în care fiica sa a început să lucreze în Ministerul Educației. „Este confidențial contractul. Am fost plătită să apar. Din 2012 lucrează fiica mea în Ministerul Educației, nu rețin din ce lună. Am fost plătită pentru drepturi de autor”, a replicat senatorul PC.

Cristiana Anghel, învăţătoarea care, în 2010, a stat 70 de zile în greva foamei, a ajuns membru PC, senator şi chiar membră a Comisiei de învăţământ, după ce a fost mediatizată excesiv de Antena 3 în timpul protestului său. Potrivit declaraţiei de avere, Anghel a încasat de la Antena 3 drepturi de proprietate intelectuală de 13.613 de lei, aproximativ 3.000 de euro. Veniturile de profesor itinerant încasate de la Şcoala nr. 2 din Caracal au fost de 17.388 de lei. Soţul ei a încasat în ultimul an fiscal pensie militară de la Ministerul de Interne în valoare de 28.723 de lei.

Invatatoarea are un credit de 16.000 de euro, un autoturism Audi A4 şi un apartament de 80 de metri pătraţi în Caracal. Ea a declarat că este membru de onoare în Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD)- Craiova. Sindicatul este condus de colonelul rezervist Mircea Dogaru, pe care trustul media Intact l-a mediatizat excesiv în timpul protestele stradale de la începutul anului trecut.

 


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.