Fara permis la volanul unui autovehicul neînmatriculat

0

La data de 01.08.2011, în jurul orei 20.30, politistii din cadrul Postului de Politie Colonesti,Judetul Bacau , au observat un tractor neînmatriculat care se deplasa anevoios pe DJ 241, în directia Colonesti- Rachitoasa.

La efectuarea manevrei de oprire a tractorului, utilizând semnalele acustice si luminoase de pe autospeciala din dotare, conducatorul acestuia nu a oprit la semn si a virat pe o portiune de drum neamenajat.

Din verificarile efectuate, politistii au stabilit ca P. Petruta, se afla sub influenta bauturilor alcoolice si l-a rugat pe V. Mihai sa-i conduca tractorul pe DJ 241 pâna în satul Spria, unde a dus o cositoare la un localnic, desi prietenul sau nu poseda permis de conducere.

La întoarcerea din satul Spria, V. Mihai a oprit tractorul pe DJ 241, apoi autovehiculul a fost condus de catre proprietar pâna la întâlnirea cu oamenii legii.

De asemenea, s-a stabilit ca P. Petruta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar tractorul acestuia nu figureaza ca fiind înmatriculat.

În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penala pentru savârsirea infractiunilor de conducere fara permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat si sustragere de la recoltarea probelor biologice.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.