FamilyBikeFest, eveniment pentru pasionații de ciclism, în parcul Gherăiești

0

Asociația Clubul de Cliclism Oleacă de Bicicliști va organiza pe data de 23 iulie evenimentul FamilyBikeFest, ce va avea loc în Parcul Gherăiești.

Cele trei curse ale evenimentului – Skill Race, Family Bike Race (tura scurtă 5 – 7 ani) și Family Bike Race (tura lungă 8 – 14 ani) atelierele de creație, activitățile educative, traseele aplicative, prezentările de produse destinate copiilor, cursurile de astronomie, evaluările kinetoterapeutice pentru copii, atelierele de intervenții tehnice pentru bicicletă precum și frumusețea naturală a zonei, vor fi ingredientele perfecte ale unui eveniment despre familie, prieteni, oameni relaxați, veselie și despre pasiunea noastră, bicicleta.

Înscrierea la cele trei curse ale evenimentului se face prin accesarea paginii web www.oleacadebiciclisti.ro. unde se regăsește și regulamentul competiției.

Participarea la atelierele evenimentului este gratuită, toate costurile organizării fiind suportate de Asociația clubul de ciclism Oleacă de Bicicliști cu sprijinul partenerilor săi.

„FamilyBikeFest este un eveniment prin care ne propunem promovarea unui stil de viaţă sănătos, promovarea diverselor modalități de petrecere a timpului liber impreuna cu familia, creşterea numărului de practicanţi ai mersului pe bicicletă în natură precum și promovarea în rândul acestora a zonei din proximitatea municipiului Bacău, a peisajelor naturale impresionante ce se regăsesc in zona râului Bistrița.” – Asociația „Clubul de Ciclism Oleacă de Bicicliști” Bacău


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.