Familia celor trei persoane care au decedat luni, intr-un tragic accident pe E85, a fost jefuita in timpul inmormantarii

0

Familia celor trei persoane care si-au pierdut viata intr-un tragic accident pe E85, intre Bacau si Roman, a fost jefuita in timpul inmormantarii.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, la data de 25 mai, în intervalul orar 12:00-18:30, în timp ce persoana reclamată nu se afla în imobil, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, prin forţarea uşii de acces, în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras suma de 50.000 lei şi mai multe bijuterii”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Luni, trei persoane si-au pierdut viata, printre care si un baietel de 2 ani, intr-un tragic accident rutier produs pe E85, in localitate Secuieni ( Bacau – Roman ). La volanul autoturismului se afla femeia în vârstă de 31 ani care a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară. La rândul ei, autoutilitara a intrat într-un autoturism.

În accident au decedat cele trei persoane din primul autoturism, în vârstă de 56 ani, 31 ani, respectiv, 2 ani şi au fost rănite alte trei persoane, din celelalte două autovehicule. 

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.