Fals procuror din Bacau, prins in flagrant in timp ce incerca sa pacaleasca o femeie

Un barbat de 42 de ani din Bacau, dat in urmarire nationala pentru mai multe infractiuni, a fost prins de politistii valceni in flagrant dupa ce a incercat sa pacaleasca, prin metoda „accidentul”, o femeie din comuna Daesti ( Valcea ).

Publicitate

Barbatul, care s-a recomandat procuror, a contactat-o telefonic pe femeie in urma cu trei zile si i-a solicitat suma de 10.000 de lei pe motiv ca fiul ei ar fi avut un accident in Italia si are nevoie de bani pentru a scapa de inchisoare.

Acesta i-a anuntat insa pe politisti care au organizat un flagrant, alaturi de falsul procuror fiind retinuti inca doi barbati, banuiti ca i-ar fi complici.

Politistii s-au deplasat imediat la locul stabilit pentru intalnire, reusind sa depisteze in flagrant delict barbatul de 42 de ani, din judetul Bacau, care ar fi pretins ca este procuror. Cel in cauza a fost condus la sediul Postului de Politiei Daesti, iar in drum spre post a fost depistat in trafic un autoturism in care se aflau alti doi barbati, banuiti de asemenea ca ar fi participat la comiterea faptei”, au precizat reprezentantii IPJ Valcea.

In cauza a fost deschis dosar penal in care se fac cercetari pentru savarsirea infractiunii de inselaciune, barbatul de 42 de ani fiind trimis luni la Bacau, pe numele sau fiind deja emise doua mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea. Ceilalti doi barbati sunt cercetati in stare de libertate, au mai mentionat politistii valceni

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here