Fals angajat al E-ON, reținut de polițiști pentru 24 de ore

0

Un bărbat de 46 de ani din județul Neamț a fost reținut pentru 24 de ore și este crcetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la înşelăciune, furt calificat, lipsire de libertate în mod ilegal, loviri şi alte violenţe, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Cel în cauză este bănuit că la data de 4 decembrie, în jurul orei 13.00, s-a prezentat la locuința unei persoane de sex feminin de 78 de ani din Bacău și sub pretextul că este angajat al societății de furnizare a energiei electrice a fost primit în locuință. Cel în cauză a pretins că a identificat nereguli la instalația electrică a imobilului și ar fi solicitat o sumă de bani pentru a remedia defecțiunile. În momentul în care a fost refuzat bărbatul în cauză a agresat partea vătămată și părăsit imobilul fără a solicita și fără a sustrage bunuri sau bani. La plecare a blocat ușa de la intrare astfel încât partea vătămată să nu poată ieși din locuință.
De asemenea, din cercetări a rezultat că în aceeași zi, în jurul orei 12.00, bărbatul de 46 de ani s-a prezentat sub același pretext la locuința unei persoane de sex feminin de 86 de ani, din Bacău. A solicitat suma de 150 de lei pentru remedierea defecțiunilor constatate la instalația electrică a locuinței. În momentul în care fiul părții vătămate i-a comunicat telefonic bănuitului că va sosi la locuința bătrânei pentru rezolvarea problemei, întrucât acesta nu deține sume de bani, bărbatul de 46 de ani a sustras cheile locuinței și a părăsit imobilul.
În baza semnalmentelor furnizate de părțile vătămate polițiștii au stabilit identitatea bănuitului, care a fost comunicată tuturor patrulelor de siguranță publică și a fost depistat de o patrulă de jandarmi, pe raza municipiului Bacău.
Față de cel în cauză s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la înşelăciune, furt calificat, lipsire de libertate în mod ilegal, loviri şi alte violenţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.