Facebook va lansa un nou serviciu

Reţeaua de socializare online Facebook a anunţat, joi, lansarea unui nou serviciu care permite furnizarea automată de informaţii referitoare la locul unde se află utilizatorul, aplicaţia fiind încă în stadiul de testare.

„Place Tips (Sugestii despre acest loc, n.r.) vă va oferi informaţii amuzante, utile şi importante despre locul în care vă aflaţi”, a declarat Mike LeBeau, director de produs în cadrul Facebook, despre acest nou serviciu care deocamdată este disponibil doar utilizatorilor de telefoane inteligente iPhone, notează Mediafax.

Sistemul de geolocalizare al telefonului inteligent conectat la o reţea wi-fi pentru acces la Internet sau la o reţea de telefonie mobilă permite identificarea precisă a locului unde se află o persoană, iar Facebook îi va oferi sugestii sub forma unor simboluri care apar la începutul fluxului de ştiri (newsfeed) din aplicaţia mobilă dedicată reţelei sociale.

Noul serviciu va fi lansat în săptămânile următoare pentru testare în locuri foarte aglomerate şi frecventate din New York, cum ar fi Central Park, Times Square, podul Brooklyn şi Statuia Libertăţii.

Serviciul va afişa pe ecranul telefonului utilizatorului comentarii şi fotografii furnizate de alţi membri ai reţelei sociale, dar şi alte informaţii, cum ar fi manifestaţii şi evenimente semnalate pe alte pagini Facebook.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here