Facebook a picat. Utilizatorii raporteaza ca au fost dati afara din cont si nu se pot loga

1

UPDATE: Problemele par sa se rezolve. Facebook a inceput sa functioneaza la mare parte din utilizatori, insa nu la toti.

Va reamintim ca Facebook și Instagram, platformele Meta, au avut probleme tehnice mari marți, afectând mulți utilizatori și generând dificultăți în accesarea serviciilor de social media.

Rapoartele de „Facebook down” au crescut, iar utilizatorii au întâmpinat probleme precum deconectări neașteptate. Încercând să se reconecteze, au primit mesaje de eroare precum „Ceva nu a mers bine. Încercați din nou.”

Downdetector, un serviciu de monitorizare, a înregistrat o creștere bruscă a rapoartelor de eroare imediat după ora 10:30 a.m. ET marți, depășind 500,000 până la ora 11 a.m. Avaria a afectat și platforma de mesagerie a Meta și Threads, aplicația similară cu Twitter lansată anul trecut.


Facebook are probleme in Romania dar si in alte tari. Majoritatea utilizatorilor au fost deconectati si nu se mai pot loga. Mesajele cu codurile de verificare ajung, insa ele nu pot fi introduse.

Nici paginile de Facebook sau Facebook messenger nu pot fi accesate. De asemenea, reteaua Instagram a picat.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.