Facebook a introdus noi funcții: Noi emoticoane, pisici, sentimente și acțiuni

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Reprezentanții Facebook au decis că rețeaua de socializare are nevoie de mai multe emoticoane, astfel că au introdus câteva funcții noi în acest sens. Facebook a introdus mai multe funcții noi, al căror numitor comun sunt emoticoanele, cunoscute și sub numele de smiley face-uri.

Prima schimbare este legată de mesajele private. Pe lângă emoticoanele tradiționale, utilizatorii au acum posibilitatea să trimită emoticoane mai complexe sau chiar diverse alte personaje desenate, cum ar fi pisicuțe înconjurate de inimi. Noile seturi de emoticoane pot fi găsite într-un așa-numit Sticker Store. Unele dintre ele sunt gratuite, altele sunt disponibile contra cost.

sticker_store_96529200

O altă noutate este butonul de sentimente/acțiuni care este accesibil atunci când utilizatorii vor să facă o nouă postare. Ei au posibilitatea să aleagă din mai multe stări (bucuros, obosit, trist) și din mai multe acțiuni (citit, vizionat seriale, ascultat muzică, mâncat, etc), iar rezultatul este că în mesaj apare în mod automat descrierea stării și/sau a acțiunii, însoțită de câte o iconiță.

fbnoifunctii_08013900

 

Sursa: realitatea.net

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here