Facebook a depasit 3 miliarde de utilizatori lunar

0

Meta a anunțat că Facebook a depășit un prag important de performanță, cu platforma socială fiind folosită acum lunar de peste 3 miliarde de oameni. În cadrul celei mai recente conferințe trimestriale cu investitorii, Meta a dezvăluit că Facebook a atins un număr impresionant de 3 miliarde de utilizatori activi lunar (care accesează platforma cel puțin o dată pe lună).

Cu toate că popularitatea platformei sociale a scăzut în rândul tinerilor, aceasta a continuat să înregistreze o creștere constantă în ultima perioadă. În total, cele trei rețele sociale deținute de Meta, respectiv Facebook, Instagram și WhatsApp, au împreună un impresionant număr de 3,88 de miliarde de utilizatori activi lunar – unii dintre ei folosesc două sau chiar toate cele trei platforme.

Într-o perspectivă mai detaliată, Facebook înregistrează acum 2,064 miliarde de utilizatori activi pe zi, aceasta fiind o creștere față de 2,037 miliarde de utilizatori în trimestrul precedent.

Mark Zuckerberg are speranţe mari şi de la Threads, noua platformă socială a companiei, care a ajuns la 100 de milioane de utilizatori în mai puţin de cinci zile de când a fost lansată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.