Fabrica Barleta din Bacău, afaceri de 25 milioane euro în 2022: „Pentru acest an ne dorim o creştere cu 10%“

0

Fabrica Barleta din Bacău, unde se produc pungi, saci şi sacoşe din hârtie pentru mari lanţuri de supermarketuri, reţele de fast food sau producători de panificaţie, a finalizat anul trecut cu afaceri de 25 de milioane de euro, în creştere faţă de 20,6 milioane de euro anul anterior, scrie zf.ro.

„Pentru acest an ne dorim o creştere cu 10% însă începutul de an nu a fost aşa cum ne aşteptam, lunile ianuarie şi februarie au fost mai slabe ca cele de anul trecut, se vede efectul războiului, inflaţiei, consumul a fost în scădere“, a declarat Florin Adrian Dimofte, manager pe strategii şi dez­voltare al Barleta.

El este unul din acţionarii companiei, cu un pachet de 22,5%, alături de Leontin Podoiu, Adrian Horaţiu Damşa, Gigel Farcaş, restul acţiunilor fiind deţinute de Gheorghe Enache, Constantin Boboc, Dorian Rafiroiu, potrivit ulti­melor date disponibile. Barleta vinde pungi, saci şi sacoşe din hârtie către super­marketuri şi hiper­mar­keturi dar şi către com­paniile din industria de morărit şi panificaţie, farma sau fast food, având clienţi firme pre­cum Carrefour, KFC sau Pambac, potrivit ulti­melor date.

În cadrul fabricii din Bacău se produc şi pungi mici de hârtie pentru farmacii, pentru ambalarea medi­ca­mentelor, pungi pentru panificaţie, brutărie şi simigerie dar şi alte tipuri de pungi.


Tu ce parere ai? Lasa un comentariu mai jos.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.