Extraterestri in Bacau

1

Un jandarm a vazut o lumina puternica pe cer in comuna Luncani din judetul Bacau. Acesta si-a chemat fiul pentru a inregistra momentul.

„Nu aveam perdea si se vedea ca o minge de fotbal rosie si cu o lumina in mijloc. S-a apropiat si a stat cam 45 de secunde. Cercul asta care se vede acum era intr-o miscare continua. Mai mergea se mai oprea. Apoi a disparut intr-o fractiune de secunda.” spune unul dintre martori

In urmatoarea seara, omul povestea cu un vecin despre intamplare, iar ciudatenia a aparut din nou.

„A fost mingea asta de foc deasupra padurii aici. S-a aratat pe urma au disparut si pe urma au revenit a doua zi. Tot cam in jurul orei 21.” spune si al doilea martor.

Satenii sunt absolut siguri ca exista extraterestri. De altfel ar fi chiar bucurosi sa-i primeasca pe omuletii verzi: „Ar fi binevenit, chiar as fi ospitalier cu el. Daca i-ar fi foame i-as da ceva de mancare. I-as prepara un ceaun cu miel si i-as da si un pahar de vin.”

Sursa : protv.ro

1 COMENTARIU

  1. De fapt ce a vazut si filmat Adi se numeste red star kachina (purificatorul) si e doar o parte dintr-un sir de evenimente care urmeaza se se intampla in aceasta perioada, punctul culminant va fi alinierea cometei Elenin( Blue star kachina) pe 26 septembrie intre soare si pamant. In acest documentar gasiti explicatii de la nasa.gov despre aceste stele http://www.vimeo.com/27240681

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.