Expertul Andy Szekely revine în Bacău cu „Persuasion Elite” și „Speaker Elite”, două programe de comunicare destinate antreprenorilor

0

Expertul în comunicare și dezvoltare personală Andy Szekely revine în Bacău. După succesul înregistrat cu workshop-ul de branding personal prezentat la sfârșitul lui mai, la Centrul de Afaceri și Expoziții, Szekely aduce în Bacău două noi programe de comunicare, destinate reprezentanților mediului de afaceri. „Persuasion Elite” și „Speaker Elite” se adresează managerilor, antreprenorilor și oamenilor din vânzări care vor să-și îmbunătățească, substanțial, capacitatea de convingere, dar și discursul în public, ambele esențiale în societatea în care trăim.

Trainingul „Persuasion Elite” începe din 25 septembrie, în timp ce „Speaker elite” din 20 octombrie. Pentru pachetul „Persuasion Elite”, Szekely propune un program de 6 săptămâni în care cursanții vor primi un set de video-traininguri scurte, însoţite de exerciţii creion-hârtie, iar în fiecare săptămână (joia) se exersează printr-o sesiune de practică de 3 ore, sub îndrumarea unui facilitator.

Andy Szekely

Ce vei învăța în programul „Persuasion Elite”:

 • Cum să citești dintr-o privire limbajul non-verbal al celorlalți
 • Cum să îți dai seama când te afli într-o relație sănătoasă sau nu
 • Cum îți poți selecta pe baze științifice clienții, furnizorii și viitorii colegi
 • Ştii cum să îți autoevaluezi progresul ca lider și bun negociator
 • Ştii să te pregătești pentru întâlniri cu mize mari
 • Ştii clar cum se fac prezentările argumentate și convingătoare
 • Înveți să comunici cu tine însuți, să te motivezi și să îţi gestionezi bine energia

Trainingul „Persuasion Elite” începe din 25 septembrie, în Bacău, în fiecare joi seara (18.30 – 21.30), timp de 6 săptămâni!

*Mai multe detalii pe www.persuasionelite.com Înscrieri la: 0736/44.77.44 (Vlada)

Testimonial:

”Persuasion Elite a fost un curs extraordinar, diferit de orice alt curs, datorită exemplelor practice ce pot fi aplicate din ideile valoroase ce ți se pun la dispoziție. Mulțumesc pentru oportunitate, informație, mediul de învățare, prietenii noi și pachetul cu care plec mai departe în viața.”Alina Lupu, București

Pachetul „Speaker Elite”, prezentat în premieră în Bacău, este cel mai complex program de instruire în ceea ce priveşte tehnica de a vorbi în public, singurul program de public speaking din România desfășurat pe o perioadă de 10 săptămâni.

Derulat on-line, cu componenta inclusă de feedback, prin întâlniri de practică, „Speaker Elite” oferă avantajul învăţării multisenzoriale, care presupune studiu individual, tutoriale video și practică de grup structurat pe 3 module de studiu: Group Control, Speaker Control, Brand Control.

Beneficiile urmării cursurilor „Speaker Elite”:

 • Scapi de anxietatea vorbitului în public
 • Te faci înțeles comunicând corect și eficient prin limbajul nonverbal
 • Comunici eficient și convingător în mediul business
 • Structurezi rapid prezentări convingătoare și eficiente;
 • Obții încredere și o stimă de sine crescută care te ajută atât personal, cât și profesional
 • Îți lărgești sfera de activitate, susținând prezentări, iar astfel avansezi profesional

 

Cursurile „Speaker Elite” debutează în Bacău la 20 octombrie, în fiecare luni seară (18.30 – 21.30), derulându-se pe o perioadă de 10 săptămâni.

Află mai multe detalii pe: www.speakerelite.ro – Înscrieri la: 0737/44.77.44 (Olivia)

Testimonial:

„Speaker Elite este cel mai bun format de şcoală de public speaking pe care îl cunosc în prezent în România. Informaţie de mare calitate, transmisă într-un mod care o face imediat aplicabilă. Networking cu oameni noi care împărtăşesc aceeaşi pasiune ca şi mine. Practică şi feedback pentru informaţia nou aflată. Valoarea adăugată pe care mi-a adus-o acest program în 3 luni de zile este  inestimabilă!”Bianca Ilarie, absolvent Speaker Elite București

EXCLUSIV pentru cititorii Bacau.NET

Dacă accesezi pachetele „Persuasion Elite”/„Speaker Elite” prin intermediul codului de reducere bacaunet10 obții reducere de 10 %  la trainingurile organizate de expertul în comunicare Andy Szekely în municipiul Bacău!

Vreau sa ma inscriu la Persuasion Elite

Vreau sa ma inscriu la Speaker Elite

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.